Gå vidare till innehåll

Snabba leveranser

Betala säkert med faktura eller kort

Top-notch support

  Välj rätt dryck till tapas och mexikanskt 🌮 🌯

  Ingen smakupplevelse är komplett utan en riktigt smakhöjande dricka till, speciellt mexikansk mat som tacos som är en så kreativ kategori. Där allt handlar om att de olika komponenterna tillsammans ska uppnå en unik smak, en smak som bara din restaurang serverar.

  På flera texmex ställen i världen ses Jarritos som den officiella drycken till tacos. Det håller vi helt klart med om. Men utöver Jarritos har vi även djupdykt i den mexikanska marknaden och upptäckt ett väldigt nytt märke, Buhó.


  Mexikanska dryck går bäst med mexikansk mat
  Jarritos logo

  Nytt märke från ett mindre bryggeri i Mexiko där hela processen görs med stor fokus på hållbarhet. Alla smakerna är bryggda med äkta frukter och är sötade med mexikansk agavesirap istället för socker, det är sötare och är mer fylligare sötma men samtidigt resulterar att det bara är ett fåtal kalorier per flaska. Äkta kvalitetssoda från Mexiko helt enkelt.

  • Sockerfria och väldigt få kalorier - Använder agavesirap istället för socker
  • Fruktiga och fylliga smaker med frisk kolsyra
  • Helt nytt mexikanskt märke

  Buho logo

  Jarritos grundades av Don Francisco “El Güero” Hill 1950 med en idé om att göra soda med Mexikanska frukter. Sedan dess har de använt samma recept, flaskor och design. Alla ingredienser odlas och skördas i Mexiko och bryggs sedan till en vacker och god soda sötad med äkta socker. Idag ses Jarritos som ett premiumalternativ världen över!

  • Klassiskt mexikansk premiummärke
  • Vackra glasflaskor med livfulla färger
  • Fruktiga och fylliga smaker, gjorda med äkta rårörsocker

  Matcha dryck smak med rätt smak Carne Asada taco Carne Asada + Jarritos Mango & Buhó Mango/Passion

  Den populära tacon carne asana som är gjord på fruktjuice marinerad flakstek. För att motverka den fylligheten och hettan som finns i Carne Asada, rekommenderar vi att du matchar dina tacos med en fyllig och fruktig sötma som Jarritos Mango eller Buhó Mango/Passion


  Barbacoa taco Barbacoa + Jarritos Tamarind & Buhó Tamarind/Chili

  Torkad chilli och kryddor noggrant kryddat på rökig barbacoa taco går perfekt tillsammans med en fruktigare dryck med en balans mellan sötma och syrlighet. Förstärk upplevelsen med en liknande smak från Jarritos Tamarind eller Buhós Tamarind/chili för den som vill ha extra sting.


  Pollo taco Pollo + Jarritos Mexican Cola

  Kyckling (pollo) tacos, en tidlös tacosmak som förtjänas att bli kombinerad med en okomplicerad sötma. Det kan inte bli fel att kombinera en klassisk taco med en klassisk dryck. Pollo, söt cola med smak av mogna mandariner, mer mexikanskt blir det inte.


  Carnitas + Jarritos Guava

  Fläskkött tacos är ett vanligt val bland de som gillar smakrikt och juicigt kött. Till det rekommenderar vi att matcha med en söt och sur Jarritos Guava.


  Grillad/friterad fisk taco + Jarritos Lime & Buhó Mandarin/Apelsin

  Oavsett om du serverar grillad eller friterad fisk i din taco, kan Jarritos Lime hjälpa dig att få ut den djupa essensen som vi älskar med fisk taco. Avocados är också ett populärt tillägg som går utmärkt med Jarritos Mandarin eller Buhó Mandarin/Apelsin.


  Al Pastor + Jarritos Pineapple & Buhó Mango/Passion

  För tacos med strimlat fläskkött som al pastor rekommenderar vi starkt en syrligare dryck för att balansera ut smaken. Då är Jarritos Pineapple och Buhó Mango/Passion ett utmärkt alternativ.


  Vegetariskt + Jarritos Grapefruit & Buhó Lime/Mint

  Oroa dig inte, vi har så klart inte glömt bort alla veggie lovers där ute! Med Jarritos grapefruit och Buhó Lime/Mint får du en frisk citrussmak till din smakupplevelse.


  Drinkar med mexikansk tema

  Drinkar som dessa och många fler hittar du här! 🍸

  Supersoda-b2b Taco Hand

  Blixtsnabba leveranser

  Alla beställningar före 13.00 skickas samma dag om möjligt.

  Lojalitet lönar sig

  Rättvisa mängdrabatter som lönar sig för både stora och små företag.

  Superb kundtjänst

  Hjälper dig att hitta rätt för din verksamhet. Tillgänglig på mejl, livechatt och telefon.